VIDEO/ Pfizer testonte vaksinat dhe manipulonte rezultatet për të fituar sa më shumë para …

Tashmë që kanë ardhur vaksinat e “përditësuara” kundër Covid-19 , të cilat janë injoruar në mënyrë flagrante edhe nga personeli shëndetësor, i cili është vaksinuar në përqindje shumë të ulëta pavarësisht “rekomandimit”, i cili është ende i bindur për nevojën për t’u inokuluar edhe një herë. me një vaksinë mRNA duhet t’i bëjë vetes disa pyetje .

Për shembull: pse provat e Pfizer , d.m.th. proceset eksperimentale përgatitore për lëshimin e një ilaçi, u bllokuan pasi u mor autorizimi i parë urgjent nga FDA – agjencia amerikane e barnave – në dhjetor 2021 , kur teknikisht ishte në fazën eksperimentale? Është një nga pyetjet e shumta që duhet bërë, por është vetëm e para.

Është shumë e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje datave dhe hapave të ndryshëm të të gjithë procesit. Para së gjithash, theksojmë se të dhënat e provës janë jashtëzakonisht më të sakta se ato që rrjedhin nga bota reale, sepse ato verifikohen përmes një grupi kontrolli të përbërë nga njerëz që morën një placebo : është nga krahasimi midis atyre që marrin placebo dhe ata që, në vend të kësaj, vaksina që mund të krijohet dhe të studiojë të dhëna reale. Me ndalimin e provës, është pothuajse e pamundur të verifikohet efektiviteti (i mundshëm) afatmesëm dhe afatgjatë .

Pikërisht ajo që ndodhi dhe që është denoncuar me forcë, që në pranverën e vitit 2022 , nga Peter Doshi , profesor i Shërbimeve Shëndetësore Farmaceutike në Universitetin e Maryland-it , një nga ekspertët kryesorë në botë për provat klinike, edhe gjatë një episodi të Raportit të transmetuar disa kohë më parë.

Gjykimet u ndalën

“Pasi u autorizua vaksina në dhjetor 2021, Pfizer filloi të tërhiqte pjesëmarrësit nga prova. Deri në mars, mbetën vetëm 7% ”, thotë Doshi, i cili është gjithashtu redaktor i lartë i revistës shumë prestigjioze British Medical Journal . Në letër, provat e Fazës III të Pfizer supozohej të zgjasin deri në vitin 2022 . Kushtojini vëmendje datave, po thoshim: administrimi i fazës së dytë të provave të Pfizer përfundon në vjeshtën e vitit 2020 ; autorizimi i parë urgjent me 95% të dhëna të efikasitetit të vaksinës , por deri në gjashtë muaj .

Epo, kur, në gusht 2021 , FDA – e ndjekur më vonë nga EMA , homologu i saj për Bashkimin Evropian – miratoi zyrtarisht vaksinën Pfizer, kishin kaluar dhjetë muaj nga përfundimi i administrimit. Nga kjo rezulton se: “Aprovimi përfundimtar, në gusht, u bë mbi të dhënat e vjetra të marsit”, raporton profesor Doshi: para variantit Delta , dhe të gjitha të tjerat që do të pasonin, kundrejt të cilit ishte praktikisht i padobishëm .

Nëse vaksina do të kishte qenë vërtet efektive, inokulimet pas së parës nuk do të kishin kuptim: përkundrazi, nuk thuhet asgjë për humbjen e efektivitetit me kalimin e kohës , gjë që ata e dinin qartë, për të mos humbur biznesin e dozës së tretë . Për ta thënë më thjesht, Pfizer fillimisht fitoi miratimin dhe vetëm më pas publikoi të dhënat duke kërkuar nevojën për tërheqje .

Ndërkohë, shefi financiar i Pfizer , Frank D’Amelio , u mburr se kishte arritur arritjen e prodhimit të vaksinës në kohë rekord , “duke kontribuar në zbutjen e krizës më të madhe globale shëndetësore në kujtesën e gjallë”, tha ai në një kontribut në mckinsey.com . që daton në atë periudhë.

Të paktën që nga prilli 2021 , Pfizer ishte në dijeni të rënies së papritur të efektivitetit të “vaksinave” të saj, por shmangu bërjen publike të këtyre të dhënave. Në të vërtetë, ai bëri komente triumfaliste për efektivitetin, siç kemi lexuar.

“Qe për ta është një biznes. Ajo që nuk e kuptoj është pse agjencitë rregullatore i lënë ta bëjnë”, sërish në fjalët e nxjerra nga Peter Doshi, sërish për Report. Në gjashtëmujorin e parë të vitit 2021, pikërisht periudhën e ekzaminuar dhe e ritheksojmë vetëm në gjashtëmujorin e parë të 2021, Pfizer fitoi mbi 14 miliardë dollarë vetëm nga shitjet e vaksinave, 70% e të cilave përfunduan me fitime . Një biznes shumë i madh për të hequr dorë, për sa kohë që nuk keni shumë skrupuj. Me sa duket, ata në Big Pharma nuk kanë skrupuj.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/stopfake.al/
Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/Stopfake.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kush ishte policia sekrete,me pseudonimin Gestapo që mundësoi krimet e përbindshme …
Next post Një sqarim i detyrueshëm nga (ish-kuadri i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së)…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura