Studimi: Vaksina kundër Covid, të çon në kancer – Ja çfarë shkruan revista prestigjioze …

Një studim i prodhuar nga studiuesit ndërkombëtarë Raquel Valdés Angues dhe Yolanda Perea Bustos dhe i publikuar nga revista prestigjioze shkencore Cureus më 17 dhjetor 2023 tregon se vaksina Covid mund të çojë në progresion, rikthim dhe/ose metastazë të kancerit.

“Pas rishikimit veçanërisht të literaturës në dispozicion, ne jemi të shqetësuar se disa vaksina Covid-19 mund të gjenerojnë një mjedis pro-tumorigjenik (d.m.th. një mjedis specifik që mund të çojë në transformim neoplastik) që predispozon disa pacientë (të qëndrueshëm) me kancer dhe të mbijetuar për përparimin e kancerit. , përsëritje dhe/ose metastazë”, shkruajnë ekspertët.

Prandaj, Raquel Valdés Angues dhe Yolanda Perea Bustos i nxisin kolegët e tyre mjekësorë dhe shkencorë të vlerësojnë ndikimin e vaksinimeve kundër Covid-19, veçanërisht në biologjinë e kancerit, dhe të përshtatin rekomandimet e shëndetit publik në përputhje me rrethanat.

Në përfundim të studimit – siç nënvizohet nga Il Giornale d’Italia që e propozoi – bie menjëherë në sy një frazë, e cila, e përkthyer, do të thotë “së pari, mos bëj dëm”. Sipas raportuesve të studimit, në fakt, demonstrimi se vaksinat krijojnë një mjedis pro-tumorigjen të favorshëm për përparimin dhe/ose rikthimin e kancerit është një hap i domosdoshëm drejt përmbushjes së parimit të parë, dhe si rrjedhim mos dëmtimit të shëndetit.

“Të gjitha krizat globale paraqesin sfida të mëdha për shëndetin dhe mirëqenien; megjithatë, këto përjashtime nuk duhet të jenë justifikim për uljen e standardeve shkencore. Meqenëse disa nga mekanizmat pro-onkogjenë të përshkruar janë të pavarur nga antigjeni, shqetësimet aktuale të sigurisë duhet të adresohen menjëherë përpara se nanomilaçet me bazë mRNA të transformojnë më tej mënyrën se si sëmundjet do të menaxhohen dhe parandalohen në të ardhmen.

Natyrisht, këto janë disa nga pozicionet në literaturën shkencore dhe sigurisht jo ato mbizotërueset.

KËTU është studimi i plotë

Ndajeni këtë artikull tek miqtë tuaj:

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/stopfake.al/
Abonohuni në kanalin tonë në Rumble: https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm” /Stopfake.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post FPÖ – Vilimsky: “Pakti i migracionit në BE nuk do të ndryshojë asgjë në lidhje me emigracionin masiv të paligjshëm” …
Next post Lufta kundër Hamasit: Izraeli e sheh veten në një “luftë komplekse”…
error: Ky publikimet jane te mbrojtura