Studimi nga luminari kanadez: “Turbo-kanceri i induktuar nga vaksinat” – “Çfarë do ndodh me qelizat”…

E quajmë “turbo-kanceri” , një përkufizim i cili në vetvete është shqetësues, ashtu siç është alarmant fenomeni i sëmundjeve onkologjike vulminante , të cilat brenda pak muajsh dhe në disa raste javësh çojnë në vdekje. 

Dhe nënvizuam se “epidemia e tumorit” për të cilën flet edhe Istituto Superiore della Sanità , por pa dhënë shpjegime të mëtejshme, është një fenomen i kohëve të fundit, i cili është shfaqur vetëm disa vite më parë , ndërsa më parë ishte një rast shumë i rrallë. një koincidencë kohore me majat e vaksinimit dhe vitet në vijim që nuk do t’i shpëtojë lexuesit. 

Sipas një studimi që kemi cituar dhe që, siç do të shohim, nuk është i vetmi, proteina Spike e vaksinave  mRNA kundër Covid-19 mund të ketë një veprim kancerogjen, duke çuar në përparimin, përsëritjen ose metastazën e kancerit. Në fakt, barnat e mRNA sintetizojnë proteina “të papritura”.

Efektet e proteinës Spike

Proteinat spike mund të nxisin qëndrueshmërinë e kancerit, duke e shtyrë atë të shumëzohet në mënyrë eksponenciale për të pushtuar pjesën tjetër të trupit: turbo-kanceret në pacientët që kanë marrë vaksina mRNA mund të shpjegohen “me marrjen e vëzhguar të vaksinave të tilla nga makrofagët dhe qelizat dendritike “. Alarmi i ri u ngrit nga Dr. Michael Palmer , një mjek kanadez dhe profesor universiteti, autor i një artikulli në Doctors for COVID Ethics . 

Një numër në rritje i onkologëve dhe patologëve klinikë po raportojnë raste të tumoreve të ngurta, limfomave dhe leuçemive që dallohen nga rritja e tyre jashtëzakonisht e shpejtë dhe përparimi në metastaza sistemike. Një korrelacion midis vaksinave të mRNA dhe fillimit dhe përparimit të formave të tumorit? Micheal Palmer është gjithashtu i bindur për këtë dhe bazohet në një teori që daton që nga viti 2012 , në kohë të padyshimta, me të cilën Thomas Seyfried, një studiues i kancerit në Kolegjin e Bostonit, ilustroi tezat e përmbledhura në librin Kanceri si sëmundje metabolike . 

Në thelb, duke u përpjekur të bëjmë gjithçka të aksesueshme edhe për ne njerëzit e thjeshtë në këtë temë, metastazat lindin “nëse qelizat e një tumori që deri tani ka qenë vetëm invaziv shkrihen me makrofagët ose qelizat dendritike “. 

Qelizat po na sulmohen

Prandaj, në rastin e vaksinave mRNA, qelizat e trupit të njeriut që janë “të ngjitura” dhe thithin proteinën famëkeqe Spike, do të ndërhynin me antigjenet e tumorit . Tani, një pasazh shumë teknik, të cilin ne e raportojmë fjalë për fjalë dhe më pas e shpjegojmë me terma më të thjeshtë: “Një nga funksionet biologjike të proteinës Spike të SARS-CoV-2 është, në fakt, të përcaktojë shkrirjen midis mbështjellësit viral dhe membranës. (citoplazmike ose endosomale) të qelizës së synuar”. 

Në thelb, nëse proteina Spike shkrihet me një qelizë të infektuar, kjo mund të bëjë që ajo qelizë të shkrihet me fqinjët e saj. Këto “qeliza gjigante” quhen edhe “syncytia” dhe vështirë se është e nevojshme të hapet një kllapa për të kujtuar se si, çuditërisht, gjithmonë duke filluar prej disa vitesh, një numër i pabesueshëm rastesh të virusit sincicial respirator , sipas alarmit. ngritur nga Fabio Midulla , kreu i departamentit të Pediatrisë në Policlinico Umberto I në Romë, dhe nga Giuseppe Banderali , drejtor i Neonatologjisë dhe Pediatrisë në Spitalin San Paolo në Milano. 

Duke iu rikthyer turbo-kancerit, dhe tani duke folur për makrofagët, disa tumore lokale, të vegjël dhe të pazbuluar ende, në fakt do të “ngarkohen turbo” nga bashkimi me një makrofag të shkaktuar nga vaksina , argumenton më tej Micheal Palmer.

Konfirmimet

Dhe, po të mos mjaftonte kjo, mjeku kanadez shton se proteina Spike u zbulua edhe nga imunohistokimia në limfocite , dhe në rastin e tyre lezioni shoqërues mitokondrial “mund të mjaftonte tashmë për t’i shndërruar ato në limfoma malinje “.

Së fundi, vërehet se “turbo-kanceret” tregojnë një përgjigje shumë të dobët ndaj kimioterapisë konvencionale citotoksike të kancerit . Prandaj, teoria e Palmer-it përkufizohet teknikisht si “Karcinogjeneza përmes dëmtimit të metabolizmit mitokondrial dhe metastazave përmes shkrirjes së makrofagëve” .

Kjo është afërsisht ajo që Mariano Bizzarri , një onkolog me famë botërore, ka thënë që nga viti 2020 . Studimet amerikane, të cilat ai citoi, kanë treguar se tek kafshët induksioni nga Spike çon në përkeqësimin e tumoreve tashmë të formuara, me një rritje të metastazave, për të mos përmendur të njëjtin shpikës të teknologjisë mRNA, Robert Malone , i cili mohoi përdorimin e saj për anti. -Vaksina për covid.

Ndajeni këtë artikull tek miqtë tuaj:

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/stopfake.al/
Abonohuni në kanalin tonë në Rumble: https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm” /Stopfake.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kush ishte në të vërtetë Gonxhe Bojaxhi, ose sic e quanin ndryshe (Nënë Tereza) …
Next post George Soros ka dhuruar mbi 3 milion $ në Teksas me shpresën për ta zhvendosur pushtetin tek demokratët …
error: Ky publikimet jane te mbrojtura